„Fă-ți prezența simțită pentru un copil care caută ceva și rămâi ascuns pentru un copil care deja a găsit ce căuta!”- Maria Montessori

SERVICII PSIHOLOGICE PENTRU COPII!

Evaluare psihologică

Ai nevoie de o lămurire, o confirmare sau pur și simplu mai multe informații cu privire la starea psihică, emoțională, sau comportamentală a copilului tău? Atunci sună-ne și programează o evaluare psihologică. Ședința se desfășoară individual, într-un cadru intim și plăcut , toate pentru confortul și susținerea copilului tău.

Consiliere

Consideri că ai nevoie de ajutor de specialitate și de suport pentru copilul tău? Este important pentru sănătatea lui ca tu să știi să acționezi la momentul potrivit și să iei măsurile cuvenite pentru o dezvoltare armonioasă și echilibrată. Apelează cu încredere la ședințe de consiliere.

Dezvoltare personală

 Este important să îți știi copilul mereu bine! Este de datoria ta, când vine momentul, să il ajuți să se descopere pe sine, să învețe să își gestioneze emoțile, trăirile și să fie în contact cu el și cu dorințele lui, perfect conștient de ceea ce gândește, de ceea ce simte. Acordă-i libertatea de a-și forma propriile principii de viață, propriile filtre interne după care să își stabilească termene de comparație și preferințe. Acest curs atinge în fiecare ședință câte un subiect anume, potrivit nivelui de vârstă, dezvoltare și înțelegere al copilului.

Logopedie

Copilul tău întâmpină dificultăți în vorbire? Are deja vârsta la care te așteptai să vorbească și nu o face? Sau nu așa cum ar trebui? Este vorba despre o afecțiune sau o întârziere în limbaj? Descoperă ce se întâmplă! Imbunătățește calitatea discursului copilului și capacitatea de înțelegere și exprimare prin limbaj verbal și non-verbal cu ajutorul ședințelor individuale de logopedie!