Fiecare copil pe care-l instruim, este un om pe care-l câstigam -Victor Hugo

 Considerăm că în copilarie este momentul oportun pentru copil să înveţe o limbă straină sau chiar mai multe, la un nivel avansat, deoarece aceasta este perioada în care el este cel mai curios să descopere şi în care asimilează fară prea mult efort cât mai multe informaţii. Copilaria aduce la pachet, printre multe altele şi o mare resursă de care trebuie să profităm la momentul potrivit şi anume puterea extraordinară a copilului de a se adapta şi de a absorbi asemeni unui burete, însuşindu-şi repede elementele din jurul său la care este expus în mod constant, astfel el învaţă comportamente, atitudini, reacţii, dar nu în ultimul rând LIMBAJ, din tot ceea ce îl înconjoară. Apeland la mecanismele de care el dispune, îi putem iniţia sau perfecţiona cu uşurinţă noţiuni de limbă straină complexe, ajutându-l să stăpânească cele patru aspecte ale cunoaşterii unei limbi, fară de care nu există noţiunea de „fluenţă” şi anume- vorbire, citire, ascultare şi întelegere. Abordând şedinţele educative de pregătire bilingvă cu seriozitate, tac şi materiale corespunzatoare, însă ambalând totul în distracţie, oferindu-i copilului şansa de a învăţa ceva nou prin joc şi joacă, el va fi capabil să parcurgă cursul cu interesul de a înmagazina cât mai multe. Şedinţele sunt structurate astfel încât totul să fie în folosul copiilor şi ei să atingă potenţialul maxim, iar la sfârşit să rămână cu noţiuni utile. În urma evaluării, profesorii organizează cursurile în funcţie de nivelul de vârstă, dar şi de cunoaştere al limbii străine alese, un alt criteriu important este stabilirea de grupuri restrânse ca şi nr de elevi (4-6) deoarece experienţa ne spune că aceasta reprezintă o cerinţă demn de luat în seamă în vederea desfăşurării calitative a lecţiilor. Ne dorim ca elevul să capete o pronunţie clară şi corectă a cuvintelor, o exprimare coerentă dar şi dobandirea citirii cursive, fară dificultate a textelor.

 Oferă-i copilului tău ce-i mai bun! Viitorul său se construieşte începând din copilarie şi în funcţie de ceea ce primeşte, astfel că noi ne dorim să facem din actualii copii, adulţi de nădejde în care să avem încredere. Alege o limbă străină la care copilul tău să exceleze şi cu care să poată avea cât mai multe oportunităţi!

* Limba Engleză

 Hello! Invaţă engleza la un nivel avansat într-un timp scurt şi de calitate. O limbă care reprezintă pionul principal într-o conversaţie cu un străin şi care îti va fi fără îndoială, de folos oriunde şi oricând! Şedinţa durează 60 de minute şi se desfăşoară într-un cadru în care cursantul este stimulat din toate direcţiile, sub diferite forme, atât teoretice cât şi practice, un cadru în care elementele specifice limbii engleze există din plin. Cursul este dispus în două forme îmbinate, parte de activitate statică în care se lucrează la masă pe caiet special, fişe, cărţi, dar şi activitate interactivă în care se învaţă prin cântecele, dansuri şi jocuri. 

*Limba Germană

 Hallo! E timpul să înveţi germana! O limbă extrem de utilă şi la mare căutare în ultimii ani, care prinde din ce în ce mai multă amploare şi care îţi va creşte şansa posibilităţilor! Şedinţa durează 60 de minute şi se desfăşoară într-un cadru în care cursantul este stimulat din toate direcţiile, sub diferite forme, atât teoretice cât şi practice, un cadru în care elementele specifice limbii germane există din plin. Cursul este dispus în două forme îmbinate, parte de activitate statică în care se lucrează la masă pe caiet special, fişe, cărţi, dar şi activitate interactivă în care se învaţă prin cântecele, dansuri şi jocuri. 

*Limba Franceză!

Bonjour! Descoperă împreună cu noi una dintre cele mai frumoase limbi ale lumii, într-un cadru propice învăţării şi perfecţionarii! Şedinţa durează 60 de minute şi se desfăşoară într-un cadru în care cursantul este stimulat din toate direcţiile, sub diferite forme, atât teoretice cât şi practice, un cadru în care elementele specifice limbii franceze există din plin. Cursul este dispus în două forme îmbinate, parte de activitate statică în care se lucrează la masă pe caiet special, fişe, cărţi, dar şi activitate interactivă în care se învaţă prin cântecele, dansuri şi jocuri. 

*Limba Italiană!

Ciao! Să cunosti o limbă straină în plus, nu strică niciodată! Imbogățește-ți cunoștințele învățând ușor, prin joc și joacă, italiana! Şedinţa durează 60 de minute şi se desfasoară într-un cadru în care cursantul este stimulat din toate direcțiile, sub diferite forme, atat teoretice cât și practice, un cadru în care elementele specifice limbii italiene exista din plin. Cursul este dispus în doua forme îmbinate, parte de activitate statică în care se lucrează la masă pe caiet special, fișe, cărți, dar și activitate interactivă în care se învață prin cântecele, dansuri și jocuri. 

*Limba Arabă!

Marhaba! WOW! Știi arabă?! Cam astea vor fi reacțile în rândul celorlalți când te vor auzi vorbind arabă! Limba Arabă reprezintă punctul tău forte care va face diferența! Şedinţa durează 60 de minute şi se desfăşoară într-un cadru în care cursantul este stimulat din toate direcţiile, sub diferite forme, atât teoretice cât şi practice, un cadru în care elementele specifice limbii arabe există din plin. Cursul este dispus în două forme îmbinate, parte de activitate statică în care se lucrează la masă pe caiet special, fişe, cărţi, dar şi activitate interactivă în care se învaţă prin cântecele, dansuri şi jocuri. 

*Limba Japoneză!

Kon’nichiwa! Ceva altfel fără doar și poate! Cu pași mici, dar importanți te învățăm cu drag această limbă specială, care cu siguranță îți va aduce un plus atunci când va veni vorba despre cunoștințele tale lingvistice! Şedinţa durează 60 de minute şi se desfăşoară într-un cadru în care cursantul este stimulat din toate direcţiile, sub diferite forme, atât teoretice cât şi practice, un cadru în care elementele specifice limbii japoneze există din plin. Cursul este dispus în două forme îmbinate, parte de activitate statică în care se lucrează la masă pe caiet special, fişe, cărţi, dar şi activitate interactivă în care se învaţă prin cântecele, dansuri şi jocuri. 

EVALUAREA ȘI PRIMA ȘEDINȚĂ SUNT GRATUITE LA ALEGEREA ORICĂREI LIMBI STRĂINE!

BENEFICIAȚI DE REDUCERE ÎN CAZUL ALEGERII A DOUĂ, SAU MAI MULTE DINTRE CURSURILE DE LIMBI STRĂINE!