„Toți oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puțini dintre ei își mai aduc aminte!”- Antoine de Saint-Exupery

 

 

 

 

     

Cursuri de PARENTINNG 

Știm că a avea un copil este cel mai nobil act, dar mai știm și că uneori întâmpini  greutăți în relația cu el, că sunt lucruri care te pot speria sau bulversa, mai ales la creșterea primului copil. Știm că ai întrebări și că tu cauți răspunsuri, asa că dorim să te ajutam să il înțelegi, să te înțelegi pe tine și să gestionezi relația voastră cu iubire, înțelegere, calm și tenacitate. Ia-ți inima în dinți și vino la un curs de parenting!

Curs de grup PĂRINTE-COPIL

Ce poate să fie mai frumos decât să petreci timp prețios și de calitate împreună cu copilul tău?! Să te transformi și tu la rândul tău într-un omuleț care se bucură de joc și joaca alături de propriul copil… este minunat! Organizăm cursuri de grup părinte-copil tematice, care reprezintă o alegere foarte bună în a petrece timp cu micuțul tău și a vă construi o relație și o legatură din ce în ce mai puternică, la astfel de activități încrederea reciprocă devine mai solidă și mai profundă, înțelegerea nevoilor și dorințelor celuilalt se acutizează datorită lucrului în echipă, apare un nivel ridicat de toleranță, lucru atât de folositor în relația dintre părinți și copii, transferul energetic se echilbrează, iubirea purtată unul altuia se securizează, iar comunicarea se îmbunătățește vizibil, ai o mulțime de argumente pozitive pentru care să spui DA atunci când te invităm la un curs.

 Seri de film cu ceai și fursecuri!

Un concept nou în rândul celor mici! Fiindcă socializarea și relațiile interumane ne sunt atât de benefice, dezvoltând umanitatea din noi, puterea de a împărți, de a oferi, dar și creând legături magic de puternice cu semenii noștri, noi organizăm pentru cei mici seri de vizionat filme educative și documentare pe diverse teme.

Ieșiri și excursii

Hai să vizităm! Este foarte important pentru copii să ia contact cu lumea înconjurătoare sub diferitele ei forme, așa că noi organizăm ieșiri, drumeții și excursii prin tot Bucureștiul, bucurându-ne de ce ne poate oferi el FRUMOS ȘI INTERESA