Bine ai venit la Intelligente Center!

Tocmai ai pătruns într-o lume în care eşti liber să visezi şi unde, uşile se închid cu iuţeală în spatele tău! Asta pentru a nu te lăsa să ieşi curand de aici  🙂 Cu dăruire, punem în fiecare zi cărămidă peste cărămidă şi construim pentru tine un loc nemaîintalnit în care magia se îmbină perfect cu ştiinţa pentru a crea noi căi care să ducă la ceea ce ne dorim cel mai mult-PERFORMANŢA TA! INTELLIGENCE CENTER a prins viaţă datorită a trei incrediente demne de lăudat -drag de copii, pasiune pentru pedagogie şi dorinţa de a investi în viitor, COPIII REPREZINTĂ VIITORUL NOSTRU! Ne dorim, să îndrăznim să avem curajul de a porni împreună pe frumosul drum al cunoaşterii, cunoaştere sădită în minte prin gânduri şi cunoaştere sădită în suflet prin echilibru. După o lungă căutare, la stânga şi la dreapta, în sus şi în jos, peste mări şi peste ţări, am reuşit să găsim cufarul cu de toate. Născocind cu mare dibăcie prin el, noi am ales comorile pe care le considerăm a fi cele mai valoroase pentru îmbogăţirea cunoştinţelor tale. Sunt multe, ce-i drept, dar tu alegi după nevoile şi după pasiunile tale.

 Limbi străine diverse (engleză, germană, franceză, italiană, arabă şi japoneză)

Cluburi cât mai captivante şi de folos (ştiinţă şi experimente, artă şi creaţie, joc senzorial, lectură şi vocabular,   educaţie financiară şi matematică, jocurile minţii, karate, balet și alte dansuri, actorie)

Meditaţii (pregătire individuală sau în grup restrans la o anumită materie)

Servicii psihologice (evaluare psihologică, consiliere, dezvoltare personală şi logopedie)

Evenimente (cursuri de parenting, cursuri de grup părinte-copil, grup-copii, „seri de filme cu ceai şi fursecuri” ieşiri şi   excursii)

kids Parking (rămâi la noi cât timp mama şi tata sunt plecaţi)

Oferim una dintre cele mai întinse palete de cursuri în beneficiul dezvoltării educative a copiilor şi asta datorită personalului didactic calificat, competent şi cu experienţă în pregatirea micuţilor în a-şi atinge capacitaţi maxime de învăţare şi perfecţionare a abilităţilor şi aptitudinilor lor. Totodată ne folosim de un spaţiu de desfăşurare amenajat specific şi propice lucrului cu elevii, criteriu foarte important în parcurgerea calitativă a procesul instructiv-educativ, oferim materiale şi resurse didactice actuale, complexe, dar şi distractive care antrenează curiozitatea copilului spre noutate şi iniţiază învăţarea de noi informaţii, folosim metode de predare cât mai moderne şi interesante, pe care le adaptăm cerinţelor copiilor, fiindcă la Intelligence Center mizăm pe dreptul copilului de a se exprima liber, de a avea propriile opinii, de a îl încuraja să spună cu voce tare ce gândeşte şi ce simte, de a creşte în propriul său ritm şi fel, stimulându-l cât mai mult să fie curajos, încrezător şi motivat să îşi îndeplinească visurile. Pornind de la una dintre premisele noastre şi în serviciul căreia lucrăm-„EDUCAŢIA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMA PE CARE O PUTEŢI FOLOSI PENTRU A SCHIMBA LUMEA”- Nelson Mandela, am creat propriul nostru motto şi anume „Colorează-le mintea şi vor schimba lumea!” Noi te aşteptăm cu mare interes să te cunoaştem şi să atingem împreună PERFORMANŢA, schimbând lumea!

Diana Balaci- fondator Intelligence Center